BCB 2020 & Trenerski dani Borivoje Cenić

Usled situacije prouzrokovane pandemijom COVID-19, obaveštavamo vas da ćemo ovogodišnju Košarkašku kliniku BCB 2020 i predavanja u okviru Trenerskih dana ,,Borivoje Cenić“ objediniti kao i da će ovi seminari biti dostupni u online formatu.

Budući da je organizacija ovogodišnjih seminara nešto drugačija u svom izdanju u odnosu na prethodne godine, u narednom periodu ćemo dostavljati sve neophodne informacije vezano za materijale, način njegovog preuzimanja, licenciranja, pakete za trenere-učesnike, kao i načinu plaćanja kotizacija i članarina za narednu sezonu. 

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim kolegama trenerima koji učestvuju u izradi materijala u ovim otežanim okolnostima kao i da najavimo da smo uspeli da olakšamo proces licenciranje za sezonu 2020/21 za trenera svih kategorija. 

Kao što već znate, svi treneri koji budu licencirani za predstojeću sezonu, će na poklon dobiti Trenerski paket koji je ove godine obogaćen knjigom u samostalnom izdanju UKTS-a “Vežbe osnovnih elemenata tehnike u košarci”. Materijal knjige obrađuje sve oblasti individualne tehnike i taktike, te je direktno usmeren na razvoj osnovnih košarkaških elemenata, vežbi i smernica u radu. Posebno smo ponosni na činjenicu i da su autori tekstova članovi našeg Udruženja. Pored knjige, paket će sadržati i 106. broj časopisa “Trener”, majicu i planer.

Ovom prilikom vas takođe obaveštavamo da smo u saradnji sa trenerima-članovima formirali specijalno telo Udruženja koje je zaduženo za selektovanje materijala usmerenog na edukaciji trenera. A kao što već znate, u znak sećanja na našeg Boška Đokića, izdali smo specijalno izdanje časopisa Trener u kome su objedinjeni svi tekstovi koje je trener Đokić pisao za naš časopis.

Kao što je bio slučaj i predhodnih godina, na ovogodišnjem objedinjenom seminaru imaćete priliku da čujete izlaganja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti košarke.

Radujemo se vašem prisustvu.

Read Previous

Specijal izdanje Trenera – In memoriam Boško Đokić

Read Next

Pravilnik o licneciranju