Završeno snimanje Klinike 2021

15 Oct, 2021

Na samoj završnici snimanja seminara Beogradska košarkaška klinika – BCB 2021 u četvrtak 14. oktobra, koji se i ove godine održava u onlajn formatu, imali smo čast da ugostimo proslavljene reprezentativne igrače Nenada Krstića, sadašnjeg potpredsednikom KSS za mušku košarku i Milenka Tepića, sadašnjeg tim menadžera ekipe KK Mega Basket, koji su dali posebnu draž predavanju i preneli svoja dugogodišnja igračka iskustva.

Zajedno sa našim uvaženim članom i koordinatorom mladjih reprezentativnih selekcija Aleksandrom Glišićem, održali su predavanje na temu – SPECIFIČNE VEŽBE ZA USAVRŠAVANJE TEHNIKE I INDIVIDUALNE TAKTIKE U RADU SA MLADIM IGRAČIMA.

Predavanje je inače snimljeno u košarkaškom klubu Mega Basket i ovom prilikom se zahvaljujemo menadžmentu kluba na ustupljenoj hali, treneru Dragoljubu Avramoviću i juniorima koji su doprineli time što su se našli u ulogama demonstratora.

Predavanje će biti podeljeno svim našim članovima tokom naredne nedelje a u 2022. godini se nadamo da ćemo uspeti uživo da se okupimo na našoj tradicionalnoj trenerskoj klinici.

Do tada, želimo svim članovima da uživaju u snimljenim predavanjima!




Podeli na društvenim mrezama:



Nema komentara. Budi prvi...

Dodajte komentar