Obaveštenje za trenere

12 May, 2021

Drage kolege,
 
U nastojanju da budemo dosledni svim našim aktivnostima kao i da budemo uvek tu za vas, uspeli smo da organizujemo i ovogodišnje Trenerske dane uprkos celoj situaciji prouzrokovanoj pandemijom.
 
Sva snimanja za Trenerske dane ,,Borivoje Cenić“ privodimo kraju a predavanja će vam biti distribuirana u onlajn izdanju putem mejla. Kao što ste već imali prilike da vidite na sajtu UKTS-a i na društvenim mrežama, predavači ovogodišnjih TD su:
Rajko Toroman, Vlada Vukoičić, Žarko Vučurović i Nenad Trunić.
 
Uz predavanja i u sklopu vašeg trenerskog paketa dobićete najnovije 108. izdanje magazina Trener. A na veliko oduševljenje svih nas, uspeli smo da napišemo i drugu knjigu Udruženja – VEŽBE ODBRAMBENE TAKTIKE, koja se tiče defanzivne tematike i koju ćete takođe dobiti uz paket. Knjiga će svakako biti detaljnije predstavljena tokom promocije preko svih naših društvenih mreža.
 
Trenerske pakete ćete moći da preuzmete u vašim regionalnim kancelarijama a planiramo i posetu svih centara u narednom periodu.
 
Podsećamo vas da je pored svih predavanja neophodno da izmirite svoju godišnju članarinu za sezonu 2021/2022 koja iznosi 8.000 RSD. Imajući u vidu celokupnu situaciju, uspeli smo da podelimo članarinu na dva dela tako da je obavezno uplatiti 3.000 RSD za Trenerske dane a preostalih 5.000 RSD moguće je izmiriti pre početka Beogradske košarkaške klinike (u junu 2021).
 
Nadamo se da ćemo uskoro moći da se okupimo na nekom od seminara a do tada vam želimo da uživate u materijalima.
 
Vaše Udruženje




Podeli na društvenim mrezama:



<a href=https://levitrax.pics>levitra precio espana</a> Courtney fmHmLADbiwLjX 5 19 2022

(BARPNUBRE, 22 Dec 2023)

Dodajte komentar