Edukativni program za košarkaške trenere mlađih kategorija uzrasta do 16 godina

26 Dec, 2022

Želimo da obavestimo sve članove da smo za 2023. godinu pripremili novi ciklus seminara pod nazivom ,,Edukativni program za košarkaške trenere mlađih kategorija uzrasta do 16 godina”.

Prvi seminar u nizu biće održan u Novom Sadu, Spens mala sala u subotu 21. januara od 12 do 14:30 časova. Zahvaljujemo na saradnji Košarkaškom savezu Vojvodine na obezbedjivanju prostora za održavanje predavanja u sklopu ovog seminara i pozivamo sve trenere, prvenstveno mladjih kategorija, da dodju i prisustvuju ovom jedinstvenom edukativnom programu.

Planirano je da se program održi i u gradovima ostalih regiona, u Nišu, Kragujevcu i Beogradu, o čijim datumima i vremenima ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Na seminaru, govoriće sportski psiholog, redovni profesor Visoke sportske i zdravstvene škole i osnivač Centra za sportsku psihologiju u Beogradu dr Marijana Mladenović i pomoći trener u reprezentaciji Srbije, FIBA instruktor i vanredni profesor Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Univerzitet Singidunum dr Nenad Trunić, na teme:

 ,,Trener mladjih kategorija u košarci“
 ,,Planiranje, programiranje i realizacija košarkaškog treninga u uzrastu do 16 godina“

Dr Mladenović će obraditi psihološki pristup trenera mladjim igračima kao i mnoge druge aspekte postavke prema deci tog uzrasta. Pored teoretskog pristupa, dr Trunić će imati i praktična izlaganja kroz različite vežbe sa igračima. 

Ideja ovog programa je da podržimo trenere mladjih uzrasnih kategorija, pogotovu za uzrast mladji od 16 godina i proširimo panel košarkaških tema posvećeno ovom razvojnom dobu dece i mladih igrača.




Podeli na društvenim mrezama:



Nema komentara. Budi prvi...

Dodajte komentar