Trenerske dane posetilo 1200 trenera

09 May, 2023

Održani Trenerski dani „Borivoje Cenić“ 2023

U ime UKTS, hvala svim trenerima koji su 7. maja 2023. učinili da značajno podignemo ovaj seminar na jedan viši nivo i oborimo sve rekorde posećenosti Trenerskih dana. 

Zahvalni smo izvrsnim predavačima, selektorima A i juniorske reprezentacije Svetislavu Pešiću i Nenadu Stefanoviću kao i profesoru dr. Vladimiru Koprivici. 

Naime 1.200 trenera se odazvalo pozivu i sasvim smo sigurni da bi naš legendarni čika Bora, po kome se ovaj seminar i zove, bio ponosan.

Ovo ističemo, jer znamo koliko je on bio fanatično odan stručnom usavršavanju trenera koji rade sa mlađim kategorijama. Čovek koji je sam učestvovao u formiranju mnogih naših vrhunskih trenera – svetskog kalibra.

Ova činjenica nas uverava da smo, a tome uvek težimo, napravili ogroman korak napred i da ćemo nastaviti da ulažemo napore da našim trenerima omogućimo najbolji vid stručnog usavršavanja ne samo u regionu već i šire. 

Pored svih onih koji su se neposredno angažovali da podignemo nivo svesti,  umnogome nam je pomoglo, pored ostalih i Ministarstvo sporta, stavljajući obrazovanje i stručno usavršavanje trenera u zakonske okvire.

CELU GALERIJU SLIKA POGLEDAJTE OVDE https://disk.yandex.com/d/F_ADXVTL2bH_KA




Podeli na društvenim mrezama:



Nema komentara. Budi prvi...

Dodajte komentar