Program Seminara "Trenerski dani 2016"

Poštovane kolege,

Ovogodišnji „Trenerski dani“ biće održani 21. maja 2016. godine u SC „Šumice“ (Beograd, Ustanička 153). Kao i prethodnih godina, obezbeđeni su ugledni predavači i interesantne teme.

Predavači na „Trenerskim danima“ biće naši poznati košarkaški stručnjaci Miodrag Rajković, Vlade Jovanović i Prof.dr. Saša Jakovljević

Satnica i teme izgledaju ovako:

8.30 - 10.00:
Prijavljivanje.

10.00 - 11.00:
Miodrag Rajković - „Razvijanje kontranapada ulazak u rani napad sa osnovnom idejom saradnje visokih igrača“.

11.00 - 12.00:
Vlade Jovanović - „Obuka igrača na poziciji niskog posta“

12.00 - 13.00:
Prof. Dr. Saša Jakovljević „Motorička priprema mladih košarkaša“

Prisustvo „Trenerskim danima“ je jedan od dva  OBAVEZNA seminara  za sve trenere članove UKST koji rade sa mlađim kategorijama. Uslov za prisustvo Seminaru je izmiren prvi deo godišnje članarine u iznosu od 3.000 dinara. Treneri koji uplate i drugi deo godišnje članarine u iznosu od 5.000 dinara dobiće Trenerski paket koji će sadržati: trenersku majicu, trenersku svesku, olovku i DVD sa predavanjima Dimitrisa Itudisa sa Beogradske trenerske klinike 2015.

Uplate se mogu izršiti na račun UKTS-a (broj računa 205-114324-11) najkasnije do 18.maja 2016.godine, a u Pozivu na broj (na samoj Uplatnici) navesti broj licence trenera (kako bi se izbegli mogući nesporazumi), ili obavestiti kancelariju UKTS o izvršenoj uplati (telefon 011 3400851 ili putem email-a: ukts@ukts.rs)

Kao i do sada, uplate se mogu izvršiti i na licu mesta (u holu SC „Šumice“), neposredno pred početak Seminara (prilikom prijavljivanja).

Zakon o sportu Republike Srbije i Statut UKTS obavezuju trenere na prisustvo na minimum dva seminara u toku godine (Trenerski dani i BCB). Treneri koji ne budu prisustvovali na dva seminara u toku godine imaće obavezu da urade Seminarski rad koji će braniti pred eminentnom tročlanom komisijom, koja će razmatrati o overi licence. Nadoknada za rad komisije i troškovi koji iz toga proističu su u visini od 30.000 dinara za trenere mlađih kategorija.

U želji da sačuvamo ugled našeg Udruženja i stičemo nova saznanja i imamo regularna takmičenja, sve trenere mlađih kategorija očekujemo na obaveznim „Trenerskim danima“.

Beograd 16.05.2016                                                            Generalni sekretar

Strahinja Vasiljević