Smeštaj - Hotel Srbija

Smeštaj - Hotel Srbija

Poštovane kolege,

U slučaju da Vam je potreban smeštaj tokom Trenerske klinike (BCB) 2017 evo predloga Udruženja košarkaških trenera Srbije. U dogovoru sa hotelom „Srbija“ (Beograd, Ustanička 127/C, Beograd – Voždovac) dobili smo sledeći predog za Vaš smeštaj. 

- Jednokrevetna standardna soba 28€ po osobi i dan

- Jednokrevetna soba sa francuskim ležajem 34€ po osobi i danu

- Dvokrevetna soba  21€ po osobi i danu

- Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem 18€ po osobi i danu

Grupna cena za individualne dolaske je data po osobi, na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). U cenu je uključen PDV. Boravišna taksa se dodatno obračunava po osobi i danu, trenutno iznosi 155 RSD. Parking i wireless internet su besplatni za goste hotela. Prijava u hotel je od 14:00h.  Odjava iz hotela je do 12:00h. Hotel ne odobrava dodatne popuste ni provizije na gore navedene cene.

Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.

U slučaju da Vam navedeni uslovi odgovaraju, molim Vas da nam prosledite zvanične zahteve za rezervaciju. Sve Vaše rezervacije moraju biti garantovane avansnom uplatom, depozitom na recepciji hotela ili podacima kreditne kartice.

Otkaz rezervacije: Rezervaciju je moguće otkazati bez penala najkasnije  1 dana pre datuma dolaska gosta, pisanim putem. Nakon tog perioda naplaćuje se kazneni penal u visini jednog noćenja za svaku rezervisanu sobu.

Način plaćanja: Plaćanje možete izvršiti gotovinski, kreditnom karticom (Visa, Maestro, Dina, MasterCard) ili preko računa, pre predviđenog datuma dolaska.

Predlažemo da naglasite prilikom rezervisanja kapaciteta da ste učesnici  ,,Basketball Clinics 2017’’ kako bi ostvarili dole navedene cene