TRENERSKI DANI 2017

TRENERSKI DANI 2017


Poštovane kolege,

Ovogodišnji „Trenerski dani – Borivoje Cenić“ biće održani 7.maja 2017.godine u Beogradu. Kao i svake godine do sada, obezbeđeni su eminentni predavači i zanimljive teme.

Predavači na „Trenerskim danima – Borivoje Cenić“ biće treneri:

-                      Dejan Milojević, KK Mega-Leks

-                      Stevan Karadžić, selektor ženske reprezentacije Srbije

-                      Veselin Matić

Prisustvo „Trenerskim danima – Borivoje Cenić“ je OBAVEZNO za sve trenere članove UKST koji rade sa mlađim kategorijama. Uslov za prisustvo Seminaru je izmiren prvi deo godišnje članarine u iznosu od 3.000 dinara.

Treneri koji uplate i drugi deo godišnje članarine u iznosu od 5.000 dinara dobiće Trenerski paket koji će sadržati: trenersku majicu, trenersku svesku, olovku, časopis „Trener“ i DVD sa predavanjima Vlade Jovanovića sa TD 2016.

Uplate se mogu izršiti na račun UKTS-a broj računa 205-114324-11 svrha uplate Godišnja članarina,poziv na broj: Broj licence trenera. Uplate izvršiti najkasnije do 4.maja 2017.godine. Kako bi se izbegli mogući nesporazumi molimo vasda postupite po uputstvu za uplatu. Kao i do sada, uplate se mogu izvršiti i na licu mesta prilikom prijavljivanja neposredno pred početak predavanja.

Zakon o sportu Republike Srbije i Pravilnik o licenciranju UKTS obavezuju trenere mlađih kategorija na prisustvo na minimum dva seminara u toku godine. Treneri koji ne budu prisustvovali na dva seminara u toku godine NEĆE MOĆI da dobiju dozvolu za rad.

U želji da sačuvamo ugled našeg Udruženja i stičemo nova saznanja i imamo regularna takmičenja, sve trenere mlađih kategorija očekujemo na obaveznim „Trenerskim danima – Borivoje Cenić“.


                                                                                                                          Generalni  sekretar

                                                                                                                           Strahinja Vasiljević