Uplate za BCB 2018 koja će po prvi put održati u Hali “Ranko Žeravica” 30.6 i 01.07.

Poštovane kolege,

Želimo da vas ovim pismom pozovemo na BCB 2018 koja će po prvi put održati u Hali “Ranko Žeravica”  30.6 i 01.07. Listu ovogodišnjih predavača smo upotpunili sa Darkom Rajakovićem, asistentom u stručnom štabu Bilija Donovana (OKC Thunder). Uz Pedra Martineza, Aleksandra Džikića i Kajl Kelera, trener Rajaković će održati predavanje na temu “Razvoj igrača u NBA sistemu”.

Ovogodisnji seminar je, takođe prilika za vaše usavršavanje. Nadamo se da možemo da pružimo zanimljiva predavanja, uz propratni materijal, i obezbediti vaše prisustvo na ovogodišnjoj, sedamnaestoj po redu, beogradskoj Klinici. Po prvi put se predavanja održavaju na Novom Beogradu, u hali koja nosi naziv naše trenerske legende Ranka Žeravice.

Zakon u sportu mora da se ispoštuje. On nas uslovljava da dozvole za rad ne možemo da dobijemo bez obaveznog stručnog usavršavanja (prisustvom Beogradskoj košarkaškoj klinici). Obaveštavamo Vas da je ovo jedini put da vaše licence budu overene. Uz izmirene članarine i drugi deo godišnje članarine za klubove koji se takmiče pod KSS-om, možemo da zakonski ispoštujemo sve obaveze, a mi kao UKTS možemo da nastavimo sa svojim aktivnostima.

Ove godine ćemo pooštriti kriterijume nedolaska na kliniku i neizmirenih članarina. Treneri koji ne prisustvuju BCB 18 će morati da napišu seminarski rad koji će braniti pred komisijom, koju će obezbediti kancelarija UKTS. Predstavljanje seminarskog rada će iznositi 40.000 dinara za članove, a održavaće se u regionalnim kancelarijama KSS-a. Treneri koji učestvuju u radu stručnih štabova reprezentativnih selekcija će biti oslobođeni bilo kakvih obaveza vezanih za seminar.

Obavezna godišnja članarina                           3.000,00     RSD

Mlađe kategorije i letnja liga                             5.000,00     RSD

II regionalna liga i II ženska liga                       7.500,00     RSD

I regionalna liga                                               10.000,00     RSD

II muška liga i I ženska liga                             20.000,00     RSD

Košarkaška liga Srbije                                    30.000,00     RSD

Uplate se mogu izvršiti na licu mesta za vreme prijavljivanja kao i na   račun UKTS-a. Broj računa je 205-114324-11 . Najkasniji  datum za uplatu je do 27.juna 2018. godine, OBAVEZNO navesti u pozivu na broj, BROJ LICENCE TRENERA kako bi se izbegli mogući nesporazumi.

Generalni sekretar UKTS

Strahinja Vasiljević