Kalipari dolazi u Beograd

Čuveni trener Univerziteta Kentaki – Džon Kalipari (John Calipari) biće predavač na našoj Košarkaškoj klinici Dušan Ivković 1. i 2. jula u Beogradu.

Sa timom Kentaki Univerziteta Kalipari je osvojio NCAA šampionat 2012. godine, a njegova čak 52 igrača su draftovana u NBA, od čega su četvorica bili prvi pikovi, što je rekord u Americi. Nakon što je triput proglašavan za Trenera godine Naismith koledža, postao je i član Naismith Memorial Basketball Kuće slavnih 2015. godine.

Kao što je ranije saopšteno, uz Kaliparija, na trenerskoj klinici među predavačima će biti i legendarni italijanski trener Etore Mesina, zatim najbolji trener Evrokupa ove sezone Dušan Alimpijević i šef stručnog štaba berlinske Albe, ovogodišnjeg osvajača Kupa Nemačke – Izrael Gonzales.

Lista predavača time nije zaključena, jer smo u završnim pregovorima sa još jednim trenerskim velikanom iz Amerike. S obzirom da je naš seminar ove godine poneo ime Dušana Ivakovića, imamo dodatnu obavezu da ‘Klinika’ bude organizavona na vrhunskom nivou!

Read Previous

Alimpijević i Gonzales predavači na Beogradskoj košarkaškoj klinici „Dušan Ivković“

Read Next

Registration for Basketball Clinic 2022