Američki ambasador Hil ugostio čelnike UKTS i predavače sa beogradske klinike

28 Jun, 2023

„Beogradska košarkaška klinika Dušan Ivković“ svake godine ugosti vrhunske predavače iz celog sveta, kao i elitne trenere iz SAD. Tako je bilo i ove godine, kada je jedan od predavača u Beogradu bio čuveni trener Detroit Pistonsa gospodin Dven Kejsi.

Upravo je to bio jedan od povoda da ambasador SAD u Srbiji gospodin Kristofer Hil upriliči prigodan prijem za organizatore i predavače beogradske košarkaške klinike u američkoj rezidenciji. Gosti američkog ambasadora Hila bili su predsednik Udruženja košarkaških trenera Srbije Ivan Jeremić, generalni sekretar Strahinja Vasiljević, predavači Dvejn Kejsi sa suprugom Brendom Rene, Vinsen Kole i Gordon Hebert.

Uz njih, prijemu su prisustvovali francuski ambasador Pjer Košar, kanadski ambasador Džajls Norman sa suprugom Valeri Lejn, nemački ataše Ditrih Jenš, CAO Holi Zardus i koordinatorka za kulturu SAD amabasade Dušica Milivojević.

U prijatnoj atmosferi glavna tema je, naravno, bila košarka, a UKTS duguje veliku zahvalnost ambasadi SAD u Srbiji za partnersku pomoć u organizaciji ovog prestižnog seminara.

Image 2

    
Podeli na društvenim mrezama:Nema komentara. Budi prvi...

Dodajte komentar